22_03_29_erdmost_nincskep

Norvég ellenfelet kapott az ÉRD!

22_03_29_erdmost_nincskep

Norvég ellenfelet kapott az ÉRD!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) bécsi központjában megtartotta a női kézilabda EHF-Kupa harmadik, egyben utolsó selejtezőkörének sorsolását. Az ÉRD ebben a körben csatlakozik a küzdelmekhez és a norvég Storhamarral játszik a csoportkörbe jutásért.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉRD norvég ellenfele, a Storhamar Handball Elite a sorozat második selejtezőkörében csatlakozott a második számú nemzetközi kupához, ahol kettős győzelemmel, 51–34-es összesítéssel búcsúztatta honfitársát, a Byasent.

Az együttest a korábbi magyarországi légiós, Heidi Löke, illetve a magyar Juhász Gabriella is erősíti. A norvég bajnokságban négy forduló után a Storhamar három győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen áll, miután a Gjerpent és a Fredrikstadot legyőzte, majd a Kristiansandtól kikapott, de a Skrimet is simán verte.

A párharc első mérkőzését november 10-én rendezik Érden, míg a visszavágót egy héttel később a norvégiai Hamar városában, a Boligpartner Arenában.

A párharc két mérkőzésen dől el, a párosítások első mérkőzését november 10-én, vagy 11-én, a visszavágót egy héttel később, azaz november 17-én vagy 18-án rendezik. A továbbjutó tizenkét csapat mellé a Bajnokok Ligájából további négy együttes csatlakozik, így a csoportkörben négy négyesben folytatódnak a küzdelmek, amelyet várhatóan januártól február közepéig tartanak.