Bélyegkép

Demeter Judit kétszeres Eb-győztes!

A női egyéni és a vegyespáros versenyt is megnyerte az Érdi VSE tollaslabdázója, Demeter Judit, a speciális versenyzők dániai Európa-bajnokságán.

Az érdi speciális olimpikon egyesben a házigazdák versenyzője, Louise Garde Fleischerrel kezdett, akit két sima szettben, 21:3, 21:4-re múlt felül, majd a belga Sofie Van Gorp ellen is könnyed, 21:3, 21:1-es győzelmet aratott. Aztán egy újabb dán következett, de Pernille Hermansen sem jelentett akadályt az érdi sportolónak, aki 21:5, 21:7-re győzött.

A negyedik meccsén a német Johanne Klemeyer következett, s őt 21:8, 21:7 arányban múlta felül Demeter Judit, utolsó meccsét pedig egy másik belga, Heidi Vangeel ellen vívta, akit 21:8, 21:4-re vert, így női egyéniben Európa-bajnok lett.

Ezt követően került sor a vegyespárosok küzdelmeire, ahol Csonti Mihály oldalán versenyzett az érdi speciális olimpikon. Az első meccsen a német Doron Gaul–Nicole Bergmann alkotta párost 21:8, 21:9-re, míg a másodikon a dán Christopher Stange–Rie Pilgaard kettőst 21:9, 21:2-re múlták felül, így vegyespárosban is a kontinens legjobbjai lettek.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email