22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi focista esett ki a házibuliban a második emeletről

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi focista esett ki a házibuliban a második emeletről

Szombat este egy budai lakásban mintegy húsz 17-18 éves fiatal egy házibuliban ünnepelte az érettségit. Hajnali két óra körül egyikük kizuhant a második emeleti ablakon. A fiú, akiről hétfőn este derült ki, hogy az orvosok nem tudják megmenteni, az Érdi VSE labdarúgója. - FRISSÍTVE

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Házibuli közben kizuhant az ablakon egy 17 éves fiú Budapesten. A 17-18 éves fiatalok az érettségit ünnepelték egy budai első kerületi társasházban. A ház lakói azt mondták az RTL Klub riporterének, hogy a fiatalok nem voltak hangosak, de éjjel kettő óra körül furcsa zajt hallottak.

Sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen elindultak a lépcsőn lefelé az utcára. A 17 éves Richárd a második emeleti ablakból zuhant ki, a fiúnak eltört a gerince és a koponyájában vérömleny keletkezett. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a kórházba. Információink szerint jelenleg élet és halál között van. 

FRISSÍTÉS: A fiú édesapja hétfő este tudta meg, hogy 17 éves focista fiát, aki meghívást kapott az érdi nagycsapatba, az orvosok nem tudják megmenteni. Amikor a második emeleti ablakból a földrezuhant, a feje hátul akkora ütést kapott, hogy az agya végzetes károsodást szenvedett – írja az indirekt.hu a fiúról, akit az orvosok hétfőn agyhalottnak nyilvánítottak.

Az édesapa képtelen elhinni, hogy fia önként ugrott ki az ablakon – írja a Blikk. László nem érti, hogyan vették rá a barátai Ricsit a drogozásra, hiszen fia focizik, ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára. Előtte sosem próbálta ki a tudatmódosító szereket, édesapja szerint megvetette azokat. Ricsi rendészeti iskolába járt Érden, mindig fegyelmezett srác volt, akinek álmai, céljai voltak. Ezért képtelen elhinni, hogy Ricsi magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték.

Az áldozat édesapja korábban annyit mondott a híradónak, hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Arra utalt, hogy a szülőket hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert „valószínű hogy kábítószereztek” és a fiuk nagyon rosszul van. A telefonáló lány egy ötödik kerületi címet adott meg a szülőknek, ott viszont sem bulit, sem fiatalokat nem találtak. A szülők a segélyhívótól próbáltak megtudni, merre van a gyerekük, de órákig tartott, mire kiderítették, hol van. A rendőrség öt fiatalt állított elő az üggyel kapcsolatban kábítószer birtoklás és rongálás miatt.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email