22_03_29_erdmost_nincskep

Legyen a szomszédunk!

22_03_29_erdmost_nincskep

Legyen a szomszédunk!

Az Érd FM 101.3 csatlakozik az idei szomszéd ünnephez és szeptember 5-én elmegy szomszédolni. Keressük azokat a közösségeket, akik szívesen lennének a szomszédaink és bemutatnák utcájukat!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Várjuk az érdi utcák bemutatkozó videóit, amelyben megmutatják, hogy miért az övék a legjobb érdi utca!

Küldjenek nekünk vicces, meghökkentő, szívhez szóló vagy bármilyen figyelemfelkeltő videót a Facebookon és a legjobbakat jutalmazzuk, ráadásul ki is megyünk hozzájuk! A legjobban sikerült (legtöbb like-ot kapó) bemutatkozót egy emeletes tortával köszönjük meg!

Játék menete:
Videó hossza: legfeljebb 1 perc 
Videók közzététele: augusztus 31-e és szeptember 4-e között a beérkezés sorrendjben az ÉRD FM 101.3 Facebook oldalán (A videókat az Érd FM 101.3 Facebook oldalán üzenetben, vagy pedig a banyilas.hajnalka@gmail.com címre várjuk.)
Szavazás menete: A videókat beérkezés sorrendjében tesszük közzé szeptember 4-én 12 óráig, a kedveléseket pedig szeptember 4-én éjfélig várjuk. A legtöbb like-ot kapó utca pedig egy emeletes tortát nyer tőlünk, amit az ÉRD FM 101.3 munkatársai visznek ki szeptember 5-én, a szomszéd ünnepen. 

SZOMSZÉD ÜNNEP HÉT A BUNDÁSKENYÉRBEN!
Ismerjük meg Érdet! Helytörténeti vetélkedő reggelente az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben! A helyesen válaszolók Érd FM-es bögrét kapnak. 
 

Házhoz is megyünk!

Szeptember 5-én 16 és 19 óra között bejelentkezünk a rádióban és az Érd FM 101.3-on élőben közvetítjük az Érdi Szomszéd Ünnepet! 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email