22_03_29_erdmost_nincskep

Egy diósdi étterem nem ért egyet a belső terek nyitásával

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy diósdi étterem nem ért egyet a belső terek nyitásával

Veszélyesnek tartja a nyitás újabb fokozatát egy diósdi vendéglátóhely, így továbbra sem nyitja meg a belső helyiségeit. Saját üzleti érdekeik miatt nem hajlandóak kockáztatni a vendégeik egészéségét - írják a Facebook-bejegyzésükben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, április 30-án délután a beoltottak száma átlépte a 4 milliót, így május 1-től életbe léphettek az újabb lazítások. Ennek egyik pontja szerint a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei is. 

A diósdi vendéglátóhely Facebook-oldalán közölte, hogy nem szeretnék kockáztatni senki egészségét, ezért továbbra is csak a teraszon fogadnak vendégeket.

„A Védettségi Igazolvány meglétét nekünk kéne ellenőrizni, és ugyancsak nekünk kellene ítélkeznünk, hogy ki az, aki jogosult, és ki az aki nem jogosult zárt térben fogyasztani! SOHA, SEMMILYEN MÓDON NEM SZELEKTÁLTUNK a hozzánk betérők között, úgyhogy MOST SE VAGYUNK HAJLANDÓK, így a belső helyiségünket továbbra is zárva tartjuk mindaddig, amíg a körülmények meg nem változnak!”

Döntésüket az általuk hitelesnek tartott járványügyi szakemberek véleményére alapozva hozták meg, hiszen ők egybehangzóan állítják, hogy a jelenlegi magyarországi pandémiás helyzetben felelőtlenség zárt térben, szájmaszk nélkül embereket összezsúfolni, függetlenül attól, hogy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, vagy sem. 

„SEMMIKÉPPEN SEM VAGYUNK HAJLANDÓK bárkinek az egészségét a SAJÁT ÜZLETI ÉRDEKEINK MIATT, akár a legcsekélyebb mértékben is kockáztatni!”

– olvasható a bejegyzésben. 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email