Negyedszer is Pest Megye Szépe

Június elsejével indul a jelentkezés a IV. Pest Megye Szépe választásra.

Bada Zoltán versenyigazgató érdeklődésünkre elmondta: a döntőbe idén is tizennégy hölgyet választ majd be a zsűri azok közül, akik augusztus 20-áig jelentkeznek. Közülük kerülhet ki a királynő, aki egy kétszemélyes külföldi utazással lehet gazdagabb, és egy vadonatúj autót is díjmentesen használhat belföldön.

Aki nem nyer, az sem távozik üres kézzel, ugyanis a döntős hölgyeket számos értékes ajándékkal lepik meg a támogatók, emellett a felkészítő rendezvényeken elsajátíthatják a színpadi mozgás fortélyait, kipróbálhatják, milyen smink, frizura és ruha áll nekik a legelőnyösebben. Mindebben a szépségipar szakemberei mellett a harmadik verseny szépségkirálynője – az idei verseny háziasszonya – is segítséget nyújt számukra.

A verseny döntőjére 2021. január 9-én kerül majd sor, a törökbálinti művelődési házban,nagyszabású gálaműsor keretében. Bada Zoltán elmondta még, hogy a felkészülés során kiemelt figyelmet fordítanak a járványügyi helyzet alakulására, és a gála csak akkor marad el, ha a központi rendeletek annak megtartását nem teszik lehetővé.

Bővebb információt a versennyel kapcsolatban a verseny honlapján találnak, itt lehet majd jelentkezni is a megmérettetésre, június elsejétől. A szervezők férjezetlen, gyermektelen, 18-26 éves hölgyek jelentkezését várják. Kizáró ok, ha valakiről teljes aktfelvétel készült, ahogy a látható helyen lévő, feltűnő tetoválás is. 

 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink