22_03_29_erdmost_nincskep

Már augusztus 27-től érvényesek a szeptemberi helyközi MÁV-bérletek

22_03_29_erdmost_nincskep

Már augusztus 27-től érvényesek a szeptemberi helyközi MÁV-bérletek

Öt nappal kiterjesztette a MÁV a szeptemberi havi és első félhavi bérletek érvényességét és elfogadja a szeptemberi dolgozó- és tanulóbérleteket, így azok már augusztus 27-én, csütörtöktől érvényesek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése alapján a MÁV-Start csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében megemlíti, hogy az intézkedés célja a tanév fennakadásmentes indítása, a pénztári várakozó idők csökkentése és az utasok színvonalasabb kiszolgálása.

A vasúttársaság a március 11-én elrendelt veszélyhelyzet megszűnését követő 180. napig elfogadja a közszolgáltatási utazási kedvezményre jogosító, de időközben lejárt hivatalos okmányokat. A 2019/20-as tanévre vagy a tanév egy félévére érvényesített diákigazolványokat legfeljebb december közepéig fogadják el.

A MÁV felhívta a figyelmet rá, hogy járatain a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozásáért kötelező a száj- és az orr eltakarása. A társaság munkatársai az elmúlt hetekben a Készenléti Rendőrséggel, a polgárőrséggel és vagyonőrökkel több mint kétezer vonaton tartott szúrópróbaszerű ellenőrzést és figyelmeztette a maszk nélkül utazókat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email