22_03_29_erdmost_nincskep

Miért viselkedik másként a kutya falkában?

22_03_29_erdmost_nincskep

Miért viselkedik másként a kutya falkában?

Erre és még sok más egyéb, valószínűleg minden gazdi számára ismerős kérdésre választ kaphat Geszti Karolinától, a Mancsvár Kutyasuli nevelési tanácsadójától és kiképzőjétől az, aki május 11-én, szombaton délelőtt ellátogat a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány telephelyére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Második alkalommal tart ingyenes interaktív előadást a Siriusnál az érdeklődő gazdik számára Geszti Karolina, a Mancsvár Kutyasuli nevelési tanácsadója, kiképzője, ezúttal a kutya falkahierarchikus viselkedéséről, és annak kezeléséről – a harmónia jegyében.

Azaz: mi a teendő, hogy otthon amúgy kisangyalként viselkedő kutyusunk a kutyafuttatóban vagy bárhol máshol, ahol kutyatársaival találkozik össze, ne változzon át kisördöggé, akarom mondani kisfarkassá? Vagy mit tehetünk azért, hogy ebünk jól fogadja, ha kap otthon maga mellé még egy társat egy másik kutya személyében? Ezekre mind-mind fény derülhet május 11-én (szombaton) 9 órától a Siriusban.

Addig egy kis előzetest is kaphatnak az előadásból Geszti Karolinától, aki az Érd FM 101.3-nak adott interjút a szombati programról: 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email