erdivse-archív

Az utolsó pillanatokban kapott góllal búcsúzott az Érdi VSE

erdivse-archív

Az utolsó pillanatokban kapott góllal búcsúzott az Érdi VSE

Küzdelmes mérkőzést játszott az Érd Dorogon, de nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást a Magyar Kupában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az Érdi VSE a Dorog FC-hez látogatott. A találkozót a Buzánszky Jenő Stadionban rendezték. A két együttes már jól ismerte egymást a bajnokságból, ahol legutóbb döntetlennel zárult az érdi összecsapásuk, így izgalmas és szoros mérkőzésre lehetett számítani.

A rendes játékidő végéig egyik csapat sem tudott gólt szerezni, mindkét fél komoly taktikai csatát vívott, ahol a védekezés dominált. Az Érdi VSE elszántan küzdött, és a Dorog FC támadói sem tudtak igazán veszélyes helyzeteket kialakítani a játékidő jelentős részében.

A mérkőzés hosszabbításában a házigazdának sikerült megszereznie a vezetést és egyben a győzelmet is. A mindent eldöntő gólt Bokán Barnabás szerezte a 93. percben, egy jól időzített akció végén, amivel a Dorog biztosította a helyét a következő fordulóban.

Labdarúgás, MOL Magyar Kupa, 3. forduló
Dorogi FC – Érdi VSE  1-0 (0-0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, vezette: Gáspár A. (Király Zs., Nagy B.)
Dorog: Bencze – Forgó, Szűcs (Bokán 75.), Erdey (Balla 63.), Hajdi, Ferkó, Hoszpodár, Kovács, Szerencsi, Gula (Vígh 70.), Lénárth.
Érd: Tóth – Morvai, Suszter, Farkas (Kincses 84.), Németh, Papp, Gál, Pintér, Juhász, Gyurácz, Göblyös.
Gólszerző: Bokán (93.)

Az Érdi VSE ezzel a vereséggel búcsúzott a MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös kiírásától. Mint ismert, a gárda az első fordulóban hazai pályán aratott 2-0-s győzelmet FC Dunaföldvár felett, majd ezt követően a második játéknapon a Nagyatádi FC otthonában nyert 3-1-re.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email