240427-antigravity-vilagkupa-bronzerem

Nagyszerű versenyzéssel lett világkupa-bronzérmes az érdi tánccsapat

240427-antigravity-vilagkupa-bronzerem

Nagyszerű versenyzéssel lett világkupa-bronzérmes az érdi tánccsapat

A lengyelországi világversenyen állhattak dobogóra a magyar akrobatikus rock and roll táncosok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Története eddigi legeredményesebb napjain van túl az Antigravity akrobatikus rock and roll táncformáció, miután bronzérmet nyert a lengyelországi világkupán. A Zabrze-ben tartott seregszemlén a girls nagyformációk versenyszámában indult az érdi csapat. Szécsényi Vanessa edzőnő tanítványai már az elődöntőben is kitettek magukért, mely után egyenes ágon, harmadik helyen jutottak a fináléba. A döntőben sikerült megismételniük a remek produkciót, így a közelmúltbeli budapesti világkupa 5. helyezését követően ezúttal bronzérmet nyert a Masters SE formációja.

„Hosszú felkészülés előzte meg a világkupát, rengeteg plusz edzés és szorgalmi feladat várt a lányokra. Az idei szezon egyik legnagyobb versenye volt a hétvégi, ahol tizenhárom egység indult. A döntőbe hét csapat jutott be, ahol a lányok a hatodik körben táncoltak. Amikor megjelent a kijelzőn a 3. helyezés, az egész csapat könnyekben tört ki, hiszen világkupán sose volt még ilyen jó eredményünk. Utánunk már csak egy csapat táncolt, de az szerencsére nem befolyásolta a végeredményt. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk a lányokra! Erre a napra mindig emlékezni fogunk

— értékelt Szécsényi Vanessa edző.

A 14-15 éves korosztályhoz tartozó Antigravity lány nagyformáció az Atlantis címet viselő koreográfiával hódította meg a zsűrit, és nyerte el a világkupa-bronzérmet.

„Az elődöntőben nagyon jól táncoltunk. Amikor kiderült, hogy benne vagyunk az első négyben, mindenki nagyon boldog volt, még az örömkönnyek is előjöttek. A döntőben jó sorsolást kaptunk és sikerült olyan jó táncot bemutatnunk, amilyet eddig még sosem. Miután lejöttünk a színpadról, megölelgettük egymást és persze itt is voltak örömkönnyek, mikor kiderült a végső helyezésünk. Az eredményhirdetésen mindenki nagyon büszke volt magára, hiszen ilyen jó eredményt még sosem értünk el”

— értékelt Tóth Réka, az Antigravity táncversenyzője.

Fotó: Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email