22_03_29_erdmost_nincskep

Megnyerték az első versenyt

22_03_29_erdmost_nincskep

Megnyerték az első versenyt

A sportág szabályai is engedik, így már néhány hete újrakezdhette az edzéseket az Érd Baseball és Softball Club, amelynek U15-ös korosztálya hétvégén Jánossomorján már tornát is nyert.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hosszú kihagyás után Jánossomorján lépett pályára az első Korona Kupán az Érd Baseball és Softball Club U15-ös fiú korosztálya. A négycsapatos torna a barátságos felkészülés jegyében telt, hiszen tétmérkőzéseket egyelőre nem tudnak rendezni a sportágban, miután a járvány ideje alatt a sportolók nagy része nem tudta elkészíteni sportorvosi engedélyét.

A jánossomorjai eseményen mind a négy klub három-három mérkőzést játszott egymással, ahol az eredményt ugyan nem számolták, csak a végelszámolásnál vették figyelembe, ennek köszönhetően az érdiek U15-ös csapata két győzelemmel és egy vereséggel nyerte meg az újrakezdés első versenyét, a Korona Kupát.

A torna után az érdi baseballozók és softballosok tovább folytatják a felkészülést a Mecset utcai pályán, hiszen az előzetes tervek és remények szerint június második felében – többhónapos csúszással – elrajtolhat az idei szezon a sportágban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email