22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb három ember letartóztatásban

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb három ember letartóztatásban

Az ügyészség indítványozta további három férfi letartóztatását, akik szintén részt vettek az érdi benzinkúton kialakult tömegverekedésben, amelynek során egy ember meghalt - írja szombati közleményében a Pest Megyei Főügyészség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyikük egy kerékkulccsal leütötte a másik család egy tagját és elvette a nála levő vasvillát, majd ezzel a vasvillával kezdett el szurkálni, a másik két elfogott férfi pedig egy-egy kihegyezett farúddal a kezében támadta meg az ellenkező érdekkörbe tartozó család tagjait. 

A három újabb elkövetőt az ügyben csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Pest Megyei Főügyészség ügyelete – a korábban elfogott elkövetőkhöz hasonlóan – indítványt tett a három férfi letartóztatásának elrendelésére, mivel szabadlábon hagyásuk esetén vonatkozásukban fennáll a bizonyítás megnehezítésének illetve a bűnismétlés veszélye is.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk,  tömegverekedés tört ki egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között július 30-án, az esti órákban egy érdi benzinkúton. A két család tagjai különböző dolgokkal ütötték egymást, illetve szúró-vágó eszközökkel estek egymásnak. Voltak közülük olyanok is, akik autójukat is fegyverként használva ütöttek el másokat. 

A konfliktus során az egyik enyingi érdekkörbe tartozó személy egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt.

A több percig tartó összecsapás után az enyingi család tagjai gépkocsival elhagyták a helyszínt, de távozás közben az érdi család tagjai megrongálták az elhajtó autókat.

Korábban tizenkét személy letartóztatását már elrendelték az ügyben, akiknek a száma a most elrendelt letartóztatásokat is beleszámítva tizenötre nőtt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email