22_03_29_erdmost_nincskep

Mert a hála ingyen van

22_03_29_erdmost_nincskep

Mert a hála ingyen van

Már Érden is szívek sorakoznak az ablakokban. Csatlakozott városunk is a "Tegyél ki egy szívet az ablakba" országos kezdeményezéshez, aminek elsődleges lényege, hogy így fejezzük ki hálánkat azok iránt, akik még most is dolgoznak értünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zádori Henriettáról már sokszor volt szó nálunk is a Szikra Tehetséggondozó Egyesület alapítójaként. Az érdi anyuka főállásban a turizmusban dolgozott, de amikor itthon is felütötte a fejét a koronavírus, az elsők között lett munkanélküli. Azóta maszkokat varr 11 másik önkéntes érdi „varrónő” segítségével a rászorulóknak és a helyieknek. És ha van egy kis ideje gyermeke mellett, még verset is ír. Az egyik költeménye éppen a háláról szólt, erre figyelt fel Nagy Edit népművelő, aki rögtön meg is kereste őt azzal, hogy népszerűsítsék ezt a szíves mozgalmat itt, Érden. 

A kezdeményezés elsődleges célja persze az, hogy kifejezzük hálánkat, és örömet szerezzünk egy pár pillanatra annak, akinek szólnak az ablakba kitett szívek. De a szívek gyártása remek szórakozási lehetőség akkor is, ha történetesen van egy/több gyerek a háznál. A szervezők csoportot is létrehoztak a közösségi oldalon, ahova fel lehet tenni egy-egy fotót az elkészült szívekről.

Érdi vagyok,Veled vagyok!
Ablakomba SZÍVET rakok!
Láthatod,hogy rád gondolok,
A munkádért hálás vagyok!

/Zádori Henrietta/ 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email