22_03_29_erdmost_nincskep

Könnyű és egyszerű matek a négy fal között

22_03_29_erdmost_nincskep

Könnyű és egyszerű matek a négy fal között

Hogy mindenki a saját tempójában értse meg a matematika legkülönfélébb feladatait, ingyenes távoktatási programot állított össze a Matek Oázis, mely az első osztálytól az érettségiig felkészíti a tanulókat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási szolgáltatás, melynek legnehezebb témakörei most elérhetővé váltak.

Mint azt Baloghné Békési Beátától, a Matek Oázis alapítójától megtudtuk, a tananyagokat már tíz éve fejlesztik, s erre azért volt szükség, mert a matematika órákon a gyermekek elakadásaik során segítségre szorulnak – ezt küszöböli ki a most már mindenki számára elérhető program.

“Eddig is

küldetésünk volt, hogy a gyermekeknek könnyűvé és egyszerűbbé tegyük a matematikát,

ezért kötelezettségünknek éreztük, hogy segítsünk.

Az iskolabezárások idejére ingyenessé tettük a legnehezebb témaköröket,

így a százalékszámítást, a függvényeket, tehát hetediktől tizenegyedik osztályig” – mondta Baloghné Békési Beáta. 

Az alapító hozzátette, az alsósoknak fejben számoláshoz szorzótábla, kivonások, írásbeli műveletek, a felsősöknek pedig algebra is elérhető. Kiemelte: az érettségire való felkészítés feladatai is ingyenesek, hiszen ők vannak most a legnehezebb helyzetben.

Baloghné Békési Beáta a távoktatási programmal kapcsolatban hangsúlyozta, minden tananyagot az alapoktól kezdve magyaráznak el, ugyanakkor folyamatos kérdések és gyakorlatok vannak, ahol a tanulók visszajelzést is kapnak.

A Matek Oázis tananyagai regisztráció után használhatóak a matekmindenkinek.hu vagy a matekoazis.hu oldalon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email