Margittai Adrien_jpg

Lakásgaléria nyílik Margittai Adrien emlékére

Margittai Adrien_jpg

Lakásgaléria nyílik Margittai Adrien emlékére

Tavaly hunyt el az érdi festőművész, műveit egykori otthonában mutatják be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hosszú, türelemmel és bizakodással viselt betegség után 2021. március 22-én elhunyt Margittai Adrien festőművész. Műveivel az érdiek is találkozhattak: a régi Parkvárosi Közösségi Házban közel félszáz alkotását láthattuk 2020-ban.

Adrien évtizedeken keresztül volt a Halom TV munkatársa, amely még az ÉRD TV indulása előtt érdi stúdióval is rendelkezett, ahol a helyi ügyekkel foglalkoztak. Halála előtt hat évig küzdött a rákkal, a művészetre egyfajta terápiaként tekintett. Facélia utcai otthonában szívesen alkotott és szervezett alkotó táborokat.

Egy évvel Adrien halála után, 2022. március 22-én Érzelmek, hangulatok, technikák kékben – zöldben címmel  emlékkiállítása nyílt Százhalombattán, a Barátság Kulturális Központban, most pedig lakásgalériában mutatják be a műveit.

A lakásgaléria megnyitóját szeptember 8-án, 16 óra 30-kor tartják Érden, a Facélia utca 49. szám alatt. A család tájékoztatása alapján a lakásgaléria a megnyitó után is látogatható lesz, telefonos egyeztetés, bejelentkezés után. A megnyitóval kapcsolatban a 06-23/373-024-es telefonszámon lehet érdeklődni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email