22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a dobogós vendégeként kell helyt állni

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a dobogós vendégeként kell helyt állni

November 28-án, 13 órától a VLS Veszprém vendégeként lép pályára a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában az Érdi VSE. A bakonyiak remekül szerepelnek a szezonban, hiszen jelenleg harmadik helyen állnak a tabellán, míg az érdiek egy meccsel kevesebbet játszva nyolcadikak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tavalyi bronzérmes VLS Veszprém az új szezonban tovább folytatta a megkezdett munkát, hiszen Pető Tamás együttese kiválóan szerepel a 2021/22-es idényben. Az együttes ugyanis eddigi tizennyolc mérkőzéséből tizenhármat nyert meg két döntetlen és három vereség mellett, ugyanakkor teljesítményét jól jelzi, hogy csupán a mérkőzések felén kapitulált és kilenc kapott gólját kilenc különböző egyesület szerezte. A Veszprémnek ugyanis nem volt még olyan mérkőzése, amikor egynél több gólt kapott volna. Ennek köszönhetően pedig harmadik helyen áll a tabellán, mindössze hárompontos hátrányban a holtversenyben éllovas Mosonmagyaróvár–BVSC-Zugló kettőshöz képest.

Azaz az Érdi VSE-nek különösen nehéz dolga lesz idegenben, pláne úgy, hogy Limperger Zsolt vezetőedző számos játékosára továbbra sem számíthat. Ennek ellenére az érdiek játéka is sokat javult az elmúlt hetekben és a sérülések ellenére is jól teljesít a csapat. Igaz, a Veszprém pihentebben és felkészültebben várhatja az összecsapást, hiszen Kertész Ferencék a héten korábbról elhalasztott, idegenbeli mérkőzést pótoltak Kaposváron (2–2).

„A Veszprém már tavaly is nagyon jól szerepelt és idén sem meglepő, hogy ott van, ahol. Egy nagyon egységes társaság, amely kevés gólt kap. Megint az lesz a kérdés, hogy állunk fel. Bízom benne, hogy hasonlóképpen, mint Kaposváron, és ha úgy fel tudunk állni, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre”

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője a klub honlapjának.

A november 28-án, 13 órakor kezdődő VLS Veszprém–Érdi VSE mérkőzést Héra Csanád vezeti, segítői Ring Kevin és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
11.28., 13.00:
VLS Veszprém–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email