22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: nézők előtt játszhat az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: nézők előtt játszhat az ÉRD

A héten két edzőmeccsel folytatja a felkészülést az ÉRD női kézilabdacsapata, amely előbb augusztus 25-én az Alba Fehérvár vendégeként, majd 27-én, hazai pályán a Vasas SC ellen is megméreti magát. A találkozókra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány szükséges.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Dunaújvárosi KKA elleni telki vereség után idegenben már legyőzte a Kohászt az ÉRD, amely ezt követően a csehországi Hodonínban rendezett ötmeccses felkészülési tornát is hibátlan mérleggel nyerte meg.

A héten rendezendő Alba Fehérvár KC elleni idegenbeli és a feljutó Vasas SC elleni hazai találkozók tovább szolgálják a játék csiszolását.

Mint Horváth Roland vezetőedző a klub honlapján kiemelte, továbbra is fontos a kapus és a védelem közötti kapcsolat javítása, de támadásban is szeretnének gólerősebbek lenni a külső posztokról.

„Ebben mindenképp szeretnénk előrelépni, emellett a beálló-játék jelentősége is megmarad. Nálam ez alapvető. Ha nincsenek egyéni képességek, akkor bármit játszhatunk, anélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Így nagyon-nagyon lényeges, hogy a játékosok érezzék, hogy az a munka, amit az elmúlt 5-6 hét alatt elvégeztek, erősítette a fejlődésüket. Az edzőmeccsek segítenek abban is, hogy azok a játékosok akik sérülés után tértek vissza, minél előbb elérjék régi formájukat”

– fogalmazott a handballerd.hu-n Horváth Roland.

Az ÉRD honlapján részletezte, az augusztus 25-én, 11 órakor kezdődő Alba Fehérvár KC elleni mérkőzés nyilvános, de kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthető meg.

Az augusztus 27-én, pénteken 16 órától az ÉRD Arénában rendezendő Vasas SC elleni edzőmeccsre ugyancsak ingyenes a belépés és védettségi igazolványhoz kötött. A létesítményben maszk viselése ajánlott.

Az ÉRD felkészülési mérkőzései
08.25., 11.00:
Alba Fehérvár KC–ÉRD
08.27., 16.00: ÉRD–Vasas SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email