Szociális ápoló és gondozó, valamint gyermek- és ifjúsági felügyelő szakképzés

Az érdi Szociális Gondozó Központ és a Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Általános és Középiskola pótfelvételt hirdet a 2024/2025. tanévre szociális ápoló és gondozó, valamint gyermek- és ifjúsági felügyelő szakképzésre.

 

  • A képzés ideje: 3 tanév
  • A képzés formája, munkarendje: iskolarendszerű, nappali tagozatos
  • A képzésre jelentkezés feltétele: elvégzett 8 általános iskolai osztály
  • Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 2.

A képzés elméleti és gyakorlati oktatásból áll. A gyakorlati képzés helyszíne a Szociális Gondozó Központ Érd, Topoly u. 2. szám alatt székhelye. Az elméleti oktatás a Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Iskola Bajza utca 53. szám alatti épületében zajlik. A képzés végén a tanulók ágazati alapvizsgát tesznek.

A képzésre jelentkezésnek nem feltétele a roma nemzetiséghez tartozás. Minden tanulni vágyó fiatalt várunk, akit vonz a szociális területen végzett munka.

A fenti szakképzésre beiratkozókkal a képzés második évétől a Szociális Gondozó Központ szakképzési munkaszerződést köt, amely alapján a tanuló munkabérre jogosult. A képzést sikeresen elvégzőknek a Szociális Gondozó Központ azonnali munkalehetőséget kínál a Topoly utcai Idősek Otthonában vagy a Házi segítségnyújtásban.

A képzésre beiratkozás  az alábbi címen:

Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Általános Iskola, Gimnázium, Szakképző Intézmény, Alapfokú Művészeti Iskola és Felnőttoktatási Intézmény

1062 Budapest, Bajza u. 53.

Információ és bővebben a képzésekről a Kalyi Jag Iskola elérhetőségein:

telefon: +36 1 374-0660

e-mail: kalyi.jag@freemail.hu

A képzések csak megfelelő tanulói létszám esetén indulnak.

 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink