erdivse_gyirmot_24_08_11

Lekésték a saját meccsüket, mégis nyertek

erdivse_gyirmot_24_08_11

Lekésték a saját meccsüket, mégis nyertek

A bajnokság harmadik fordulójában idegenben nyert az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bicske elleni vereség, majd a Dorog elleni döntetlen után ezúttal a Gyirmót FC Győr vendégeként lépett pályára az Érd felnőtt férfi labdarúgócsapata az NB III. Észak-Nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

Mint arról a klub honlapja beszámol, nem volt gond nélküli a csapat Győrbe jutása, mert egy sajnálatos baleset miatt az autópályán teljes útzárba „szaladtak” bele, és kerülő utakon kellett elérni a stadiont. Így félórás késéssel kezdődött a mérkőzés, amit aztán Pintér Nikolasz tizenegyesből szerzett góljával sikerült megnyernie az Érdnek.

A meccs után Domján Attila vezetőedző a következőképp értékelte a látottakat:

„Egy nagyon jó csapatot tudtunk ma legyőzni. Az első félidőben sok lehetőségünk volt, mert jó helyeken szereztünk labdákat. Sajnálom, hogy ezeket nem sikerült gólra váltani. A második félidő elején a hazaiaknak kimaradt két lehetőség, mégis mi szereztünk vezetést egy jogos büntetőből, amit a végéig meg tudtunk tartani.”

Három forduló után az Érdi VSE a 9-ik helyen áll a 16 csapatos küzdelemben. Legközelebb augusztus 18-án, vasárnap 17:30-tól mérkőznek meg hazai pályán a Komárommal.

Fotó: Facebook/Gyirmót FC Győr hivatalos oldala

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email