240828-erdivse

Kevésen múlt az Érdi VSE újabb pontszerzése

240828-erdivse

Kevésen múlt az Érdi VSE újabb pontszerzése

Csupán a 87. percben kapott góllal maradt alul Domján Attila együttese Budaörsön.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tabella második helyén álló Érdi VSE a tizedik Budaörs otthonába látogatott a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában. A szomszédvári rangadót tehát a vendégcsapat várta nagyobb győzelmi eséllyel, legalábbis az elfoglalt helyezések alapján.

A vasárnap délutáni összecsapás gólszegényen alakult, egyik csapat sem tudta bevenni a kaput az első félidőben. A második játékrész sem dúskált gólokban, azonban a 87. percben rezzent a háló. Érdi szempontból sajnos a házigazda örülhetett, miután Balajti Ádám bevette a vendégek kapuját, előnyhöz, s mint később kiderült, 1-0-s győzelemhez juttatta saját klubját.

Labdarúgó NB III, Észak-Nyugati csoport, 9. forduló
Budaörs – Érdi VSE 1-0 (0-0)
Gól: Balajti (87. perc)

Az Érdi VSE ugyan most pont nélkül maradt, azonban így is megőrizte előkelő helyezését a tabellán. A VSE kilenc mérkőzéssel a háta mögött 16 pontos, és nyolc egységgel van lemaradva az első Bicske mögött. A harmadik és negyedik helyen lévő Veszprémnek, illetve Mosonmagyaróvárnak szintén 16 pontja van.

Legközelebb október 6-án lép pályára az Érdi VSE, méghozzá a Novák Ferenc Érdi Sportközpontban a közvetlen rivális Veszprém ellen, 13 órakor.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email