gyerekekPixabay

Már lehet jelentkezni a városi napközis táborba

gyerekekPixabay

Már lehet jelentkezni a városi napközis táborba

Aki már tudja, melyik hétre szeretné beíratni a gyermekét, online is benyújthatja a jelentkezési lapot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt korábban megírtuk, idén már 90 gyermeket fogad a nyári napközis tábor, amelynek pedagógiai-szakmai hátterét a Szociális Gondozó Központ biztosítja, míg a pénzügyi-gazdasági feladatokat az Intézményi Gondnokság látja el.

Érdemes időben jelentkezni, hiszen a tábor igen népszerű a szülők és a gyerekek körében, egyrészt a mérsékelt ár, másrészt a színes és színvonalas program miatt.

A 7-12 éves (első osztályt már elvégzett, és legfeljebb befejezett 6. osztályos) gyerekeket sport- és kézműves programok, csapatjátékok, vetélkedők, kirándulások várják 8 héten keresztül, és a táborban napi háromszori étkezést is kapnak.

Az is nagy könnyebbség a szülőknek, hogy már reggel héttől fogadják a gyerekeket, és ötig lehet értük menni (az első és az utolsó tábori óra ügyelet, a programok 8-tól 16 óráig tartanak).

Egy hét annak, aki az iskolában teljes térítési díjat fizet az étkezésért, 25 ezer forintba, aki 50 százalékos kedvezményben részesül, 20 ezer forintba, aki pedig ingyenesen étkezik, 15 ezer forintba kerül. Nem érdi gyermekek után 50 ezer forintot kell fizetni.

A szociálisan rászoruló gyermekek az étkezési térítési díjból ötven százalék kedvezményt kaphatnak, amennyiben a szülő ezt kérelmezi. Diétás étkezéssel kapcsolatban az Intézményi Gondnokság ad felvilágosítást.

Aki szeretne jelentkezni, itt letöltheti a jelentkezési lapot, illetve a szülői nyilatkozatot. Ezeket vagy személyesen adhatják le a szülők az Intézményi Gondnokságon, vagy e-mailben küldhetik el a tabor@erd.hu címre.

A  térítési díjat a jelentkezéssel egyidejűleg, az Intézményi Gondnokságon vagy átutalással lehet befizetni.

A jelentkezést a térítési díj befizetésének időrendi sorrendjében fogadják el.

A táborban integráltan oktatható SNI-s gyermekeket is fogadnak,  de a szakértői véleményt csatolni kell a jelentkezési laphoz.

Egy gyermek legfeljebb három hetet tölthet a táborban. Ettől a táborvezető a szabad férőhelyek függvényében, valamint különleges méltánylást érdemlő indok alapján eltérhet.

Az Intézményi Gondnokság címe: 2030 Érd, Budai út 14.
Telefonszáma: 06-23-521-164, 06-23-521-166
Bankszámlaszáma: 11784009-15440457-00000000 (OTP Bank Nyrt.)
Pénztár nyitvatartása: hétfő és szerda: 8:00 – 14.00 óráig

 

Fotó: Pixabay, Freepik, ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email