zsibvasar_alap

Szombaton ismét zsibvásár az Érdi Piacon

zsibvasar_alap

Szombaton ismét zsibvásár az Érdi Piacon

Ami másnak felesleges vagy kacat, arra lehet, hogy épp önnek lesz majd szüksége.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról a közelmúltban már hírt adtunk, szombaton 8 és 13 óra között ismét zsibvásárt tartanak az Érdi Piacon. A szervező az Érd FM kérdésére elárulta, most is igen nagy volt az érdeklődés. Legalábbis azok részéről, akik valamit szeretnének majd eladni, hiszen az árusító helyek mindegyikét lefoglalták.

Grabovszki Ildikó, az Érdi Városgazda munkatársa hozzátette, rendkívül széles azoknak a dolgoknak a palettája, amit az emberek ilyenkor eladásra kínálhatnak. A korábbi zsibvásárokból kiindulva, a játékautóktól kezdve, a gyerekruhákon át, egészen a konyhai és kertészeti eszközökig ilyenkor rengeteg mindent áruba bocsáthatnak az emberek.

Ugyanakkor azért akad egy, s más, aminek az árusítása tilos. Például nem szabad élelmiszert, illetve élemiszer jellegű termékeket, gyógyászati és vegyipar készítményeket értékesíteni. De a lőfegyverrel és pirotechnikai eszközökkel való kereskedés sem megengedett.

A zsibvásárt egyébként tavaly szervezték meg először, amire akkor stábunk is kilátogatott.

 

A szervező kiemelte, hogy rossz idő esetén egy héttel később, március 18-án tartják meg a zsibvásárt. Míg a következő alkalomra egészen június közepéig kell majd várni.

A Grabovszki Ildikóval készült rádióinterjút itt tudja meghallgatni.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email