focierdivse_221003

Kikapott a sereghajtótól az érdi focicsapat

focierdivse_221003

Kikapott a sereghajtótól az érdi focicsapat

Emberelőnyben 1–0-s vereséget szenvedtünk a Zsámbéki SK otthonában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zsámbékon az érdiek a kezdeti tapogatózó játék után a tizedik perctől kezdtek belelendülni a mérkőzésbe, de hiába jöttek szinte futószalagon a lehetőségek, csapatunk kevés veszélyt okozott a hazaiak kapujára – írja az Érdi VSE honlapja.

A kontrákra építő hazaiak már a mérkőzés elejétől folyamatosan húzták az időt. Csak arra rúgták a labdát, amerre éppen álltak. Igaz, ebből az első félidőben egy-két veszélyesebb gyors ellentámadást is tudtak vezetni, de a szünetig sem ők, sem a nagy fölényben játszó érdiek nem tudtak betalálni.

Bár a fordulás után egyre jobban elfáradt a hazai csapat, kapujuk előtt egy bal oldali beadásnál Kürti Zsolt fejesét kellett kitornáznia a léc alól Terjék Árminnak, a zsámbékiak kapusának.

A 67. percben Zsuppán Donát Németh Gábor Vince ellen elkövetett csúnya szabálytalansága után megkapta második sárga lapját, de az érdiek nem tudtak élni az emberelőnnyel.

Sőt, a 74. percben a hazaiak egy előrevágott labdája a csereként beálló Mártonfi Richárd elé került, aki kivárt, majd okosan passzolt el Kertész Ferenc mellett az érdi kapuba. Mondhatni, a semmiből szerzett vezetést a hazaiaknak.

A góltól viszont a zsámbékiak fáradtsága eksztázisba csapott át, és a hátralévő negyedórát már kihúzták kapott gól nélkül, így a 11. fordulóban megszerezték első győzelmüket az új idényben.

Az Érdi VSE legközelebb október 9-én, vasárnap lép pályára, amikor 15 órától az FC Nagykanizsát látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
Zsámbéki SK–Érdi VSE 1–0 (0–0)
Zsámbék, 200 néző. V.: Juhász Bálint (Urbán, Holpár)
Zsámbéki SK: Terjék – Marticsek, György B., Sárközi, Somogyi B. – Sugár (Áprily, 89.), Csabafi (László D. 62.), Orosházi, Tolnay (Barlangi, 72.), Zsuppán – Harmat (Mártonfi, 72.)
Edző: Bodó László

Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Pallagi, Gajda, Pintér N. – Farkas, Göblyös, Morvai, Németh G. V. – Pál Sz., Kürti (Szabó R., 63.)
Edző: Ebedli Zoltán
Gól: Mártonfi (74.)
Kiállítva: Zsuppán (67.)

Fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email