erdkorbe_2022

Megvan, mikor lesz a jubileumi Érd Körbe

erdkorbe_2022

Megvan, mikor lesz a jubileumi Érd Körbe

Naptárakba bevésni: 2022. április 24-én, vasárnap 10 órától rendezik meg az idén húszéves Érd Körbe városkerülő kerékpáros túrát, amely ezúttal is a Papi Földekről indulva kerüli meg Érdet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2002-ben rendezték meg először és már túl vannak negyven nappali és számos éjszakai városkerülésen, illetve több kisebb, családias tekerésen, de

2022. április 24-én, vasárnap 10 órától már 42. alkalommal rendezik meg az Érd Körbe kerékpáros akciót.

Mint az esemény közösségi oldalán ismertették, az eddigi legszínesebb programokkal várják az érdeklődő kerékpározókat és kísérletet tesznek arra is, hogy az ország több tucat városából hívjanak résztvevőket. Lesz többek között kerékpáros bemutató, kézműves foglalkozás, kerekesszékes akadálymentes pálya és vízibicikli is.

Az Érd Körbén ezúttal is több útvonalat lehet választani, így lesz tizenöt kilométeres családi kör, illetve a klasszikus, harminc kilométeres városkerülés és a hatvan kilométeres Sólyom Lajos emlékkör.

A szervezők tudatták azt is az Érd Körbe 20 évéről hamarosan kiállítás is látható lesz a Szepes Gyula Művelődési Központban és a városszerte elhelyezett kerékpárokon, de utóbbiakhoz keresnek húsz kiselejtezett kerékpárt.

További részletek ide kattintva olvashatók!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email