22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: megnyerte a veterán ob-t Partics Péter

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: megnyerte a veterán ob-t Partics Péter

Aranyérmes lett Partics Péter a vívó veterán országos bajnokságon, Budapesten. A Danubius Regionális Sport Club versenyzője a 40 év feletti korosztályban, férfi párbajtőrben győzedelmeskedett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Partics mellett Tóth Andor is pástra lépett ugyanebben a versenyszámban, illetve korosztályban, és kilencedik helyezéssel zárt. Az 50 év feletti korcsoportban is érintett volt a Danubius RSC: György Attila hatodik helyen végzett, ugyancsak férfi párbajtőrben.

„Életem első veterán magyar bajnoksága volt ez, most sikerült „felnőni’ a korosztályba. A korábbi hetekben mutatott vívó teljesítményemmel nem voltam igazán elégedett, de hála Ujjady Árpi edzőknek, az ob-ra sikerült jó formába kerülni. Így a döntőig komolyabb nehézségek nélkül sikerült eljutni. Persze minden egyes asszóban komolyan koncentráltam és talán ennek köszönhető, hogy nem igazán tudtak megszorongatni. Az első helyért azzal a Deák Istvánnal kellett megküzdenem, akivel már utánpótlás korosztályban is együtt versenyeztünk, tehát úgy ismerjük egymást, mint a rossz pénzt. Ezúttal sikerült nekem irányítani az asszót és egy szoros mérkőzésen győztem Puli ellen. A rendezés, mint az eddigi összes veterán verseny, amin részt vettem, remek hangulatú és profin szervezett volt. Várom már a következő kihívást!” – értekelte saját teljesítményét Partics Péter.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email