22_03_29_erdmost_nincskep

Holnaptól lehet időpontot foglalni a januári oltásra

22_03_29_erdmost_nincskep

Holnaptól lehet időpontot foglalni a januári oltásra

Az új évben folytatódik a Covid elleni védőoltások beadása a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Az első oltási nap január 5-e lesz, időpontot első ízben december 15-én, azaz holnap tudnak foglalni azok, akik a harmadik oltást szeretnék beadatni. A szakrendelőben csak Pfizerrel oltanak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szakrendelő  januárban folytatja önkéntes oltóponti szolgáltatását. Továbbra is csak emlékeztető oltást adnak, csak Pfizer vakcinával oltanak, és csak időpontra érkezőket fogadnak.

Kérik, hogy a páciensek kitöltött hozzájáruló nyilatkozattal érkezzenek, személyi okmányaik se maradjanak otthon.

Aki tudja, hogy a foglalása ellenére nem jön el, munkaidőben hívja fel a Romics központi számát (23/365-232) és diktálja be nevét, tajszámát és a törölni kívánt időpontot vagy küldjön e-mailt hasonló tartalommal a titkarsag@erdirendelo.hu címre, így az időpont felszabadul másvalaki számára.

Januártól nem hétvégén, hanem minden szerdán és csütörtökön oltanak, első ízban január ötödikén, a mozgásszervi rehabilitáció rendelőjében (ami a Felső utca előcsarnok alatt található). Időpontok reggel 8 és este 19 óra között válaszhatóak, és óránként 15 időpont áll a lakosok rendelkezésre.

A január 5-i időpontok első ízben december 15-én foglalhatók. 

Regisztrálni itt tudnak a lakosok, időpontot foglalni pedig itt, a hozzájáruló nyilatkozat innen letölthető.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email