22_03_29_erdmost_nincskep

Cipősdoboznyi szeretet Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Cipősdoboznyi szeretet Törökbálinton

2020-ban a Baptista Szeretet Szolgálat és a Munkácsy Mihály Művelődési Ház közösen szervez karácsonyi cipősdoboz gyűjtést a Törökbálinti Jóakarat Kör javára. A beérkezett adományokból rászoruló, elsősorban törökbálinti családokat szeretnének támogatni, hogy idén is minden fa alá kerülhessen ajándék.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elek Zsófia, művelődésszervező az Érd FM 101.3-nak elmondta, hogy a doboz tartalmazhat különféle jó állapotú vagy új játékokat, mesekönyveket, ifjúsági könyveket, társasjátékot, babát, autót, színezőt, színes ceruzákat, festéket, vagy sporteszközöket. 

Hallgassa meg az interjút!


Arra kérnek mindenkit, hogy olyan ajándékot tegyenek a cipősdobozba, amelyek jó állapotúak és maguk is örülnének neki. Továbbá kérik, hogy erőszakos, agresszív, nem a korosztálynak megfelelő, törékeny vagy elektronikai eszközöket és játékokat, illetve élelmiszert ne csomagoljanak. 

A dobozon tüntessék fel, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánják az ajándékot (pl.: lány, 11 éves vagy fiú, 7 éves). A doboz alsó részét és a tetejét, kérik minden esetben külön csomagolják be és madzaggal kössék át! 

További információ a +3623890366 , 40-es melléken vagy info@mmmh.hu e-mail címen kérhető.

A megfelelően csomagolt cipősdobozokat 2020. december 14-ig várják a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház rendezvényszolgálatán. Az adományok célba jutását a Jóakarat Kör segíti.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email