22_03_29_erdmost_nincskep

„Vegyék nagyon komolyan a járványveszélyt” – figyelmeztet a polgármester

22_03_29_erdmost_nincskep

„Vegyék nagyon komolyan a járványveszélyt” – figyelmeztet a polgármester

„Minden jel azt mutatja, jóval nagyobb a baj, mint tavasszal” – kéri meg a lakosságot a járvány elleni védekezésre Csőzik László, Érd polgármestere.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a városvezető közösségi oldalán írja, ijesztő ütemben terjed és súlyosbodik a koronavírus-járvány. Mint beszámoltunk róla, az önkormányzatnál a hét elején több dolgozó is lebetegedett, ezért a városházán gyorsteszttel szűrték le a munkavállalókat, amely két esetben hozott pozitív eredményt (az ő PCR-tesztelésük folyamatban van), további kettőről pedig kiderült, már átestek a betegségen.

Csőzik László ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, a hivatal dolgozói betartanak minden járványügyi szabályt, a vendégeket maszkban fogadják, az épület fertőtlenítése folyamatos, az ügyfélszolgálaton pedig kizárólag egy plexifalon keresztül beszélgetnek az ügyfelekkel.

„Bár az Operatív Törzs egyelőre nem javasolta a veszélyhelyzet elrendelését a kormánynak, Érd polgármestereként feladahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgnak érzem megkérni Önöket, hogy vegyék nagyon komolyan a járványveszélyt. Minden jel azt mutatja, jóval nagyobb a baj, mint tavasszal, az első hullám ideje alatt volt!”

– emelte ki a polgármester, aki sajnálatát fejezte ki, amiért a járvány miatt elmarad a Tökjó Fesztivál, s arra kér mindenkit, lehetőség szerint ne menjenek közösségbe, a közvetlen családtagokon kívül kerüljék a társas érintkezést. Ha el kell hagyni otthonukat, tartsák be a járványügyi előírásokat, viseljenek maszkot és tartsák a másfél-kétméteres védőtávolságot.

Csőzik László felhívta a figyelmet arra is, hogy a halottak előtt tisztelgő ünnepek alatt a temetőkbe történő látogatáskor is legyen elővigyázatos a lakosság.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email