22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdon tizennégyen vannak járványügyi megfigyelés alatt

22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdon tizennégyen vannak járványügyi megfigyelés alatt

Jelenleg tizennégy fő diósdi lakos áll tíz lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt – közölte közösségi oldalán Spéth Géza, Diósd polgármestere.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, az önkormányzati fenntartású Zöldfa Bölcsődében és a Diósdi Dió Óvodában folyamatos a fertőtlenítés, az óvoda Gárdonyi utcai telephelyén egy igazolt koronavírus-fertőzöttről van információjuk.

Az intézményvezető felvette a kapcsolatot a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályával a szükséges intézkedések megtétele érdekében. Az érintett szülők tájékoztatása az óvoda protokollja szerint történik meg.

A településvezető beszámolt arról is, a Kék Géza Művelődési Ház és Könyvtár több dolgozója is járványügyi megfigyelés alá került koronavírus-fertőzés miatt. Megjegyezte, valamennyien jól vannak és hétfőtől újra munkába állnak. A művelődési ház valamennyi épületében folyamatos a fertőtlenítés.

Spéth Géza azt is megemlítette, a hétvégén sokan keresik fel a temetőt, ezért a korábbi évekhez hasonlóan a Sashegyi út Ifjúság út sarkánál lévő üres területen lehetséges a parkolás a temetőbe érkezőknek.

A polgármester emlékeztetett, a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje megváltozott, a korábbi közleményben foglaltak szerint csak kivételesen indokolt esetben és csak előzetes telefonos egyeztetés alapján lehetséges a személyes ügyintézés.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email