22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: kapust igazolt az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: kapust igazolt az ÉRD

A legutóbbi két idényt az Alba Fehérvár KC-nál töltő Györkös Rebeka Érden folytatja pályafutását – közölte a handballerd.hu-n az ÉRD. A kapus korábban egy bő félszezont már dolgozott együtt Horváth Rolanddal Békéscsabán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pályafutását az Angyalföldi Sportiskolánál kezdő 26 esztendős kapus utánpótlásjátékosként a Láng SK-t, az Újbuda TC-t, a Szent István Építők SC-t és a Váci NKSE-t is erősítette. Az NB I-ben pedig a 2013/2014-es idényben mutatkozott be a Veszprémi Barabás színeiben – amely mellett kettős igazolással a VKL SE Győrben is játszott.

Ezt követően Budaörsre igazolt, mellyel a 2014/15-ös szezonban az NB I/B Nyugati csoportjának bajnoki címét és a csapat feljutását is ünnepelhette. A két élvonalbeli idény után a Budaörs kiesésével Györkös Rebeka is távozott a csapattól, egy idényt Békéscsabán töltött, az előző kettőt pedig az Alba Fehérvár KC-nál töltötte.

Györkös a 2017/2018-as idényben már dolgozott együtt Horváth Rolanddal, hiszen az ÉRD nemrég kinevezett vezetőedzője a Györköst is soraiban tudó Békéscsaba irányítását 2017. novemberében vette át.

Az Érdi Sport Kft. tájékoztatása szerint Györkös Rebeka a 2020/21-es szezon végéig kötelezte el magát.

Változások az ÉRD női kézilabda csapatának keretében
érkezők:
 Fekete Bozsana (MTK Budapest), Győrffy Alexandra (Eszterházy SC), Horváth Dóra (MTK Budapest), Kopecz Barbara (EUbility-Group Békéscsabai ENKSE), Mód Noémi (Kispesti NKK), Mézes Laura (EUbility-Group Békéscsabai ENKSE), Szabó Kitti (Váci NKSE), Walfisch Mercédesz (Alba Fehérvár KC), Györkös Rebeka (Alba Fehérvár KC)
távozók: Bízik Réka (HC Dunaszerdahely – szlovákiai), Julie Foggea (Rapid Bukarest – román), Gávai Szonja (?), Janurik Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), Markéta Jerábková (Thüringer HC – német), Kisfaludy Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), Kiss Nikolett (Siófok KC), Jovana Kovacsevics (Minaur Baia Mare – román), Krpezs-Slezák Katarina (Rosztov-Don – orosz), Jelena Lavko (Minaur Baia Mare – román), Alexandra Nascimento (Bourg de Péage Drome – francia), Schatzl Natalie (Dunaújvárosi KKA), Szabó Laura (Váci NKSE), Termány Rita (?), Tóth Gabriella (Siófok KC)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email