22_03_29_erdmost_nincskep

Konzervet kérnek az árva ebeknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Konzervet kérnek az árva ebeknek

A koronavírus-járvány miatt elapadtak az EbÁrvaház eddig Németországból kapott adományai, csaknem kifogytak a konzervekből. Közben egyre több idős és beteg kutyust ápolnak, akik a hús és rizs vagy tészta mellett csak ezt eszik, mert nem tudják megrágni a száraz kutyatápot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt a tárnoki EbÁrvaház írja közösségi oldalán: „Szeretnénk a segítségetek kérni, hogy kis lakóink számára tudjunk vásárolni magas(abb) hústartalmú konzerveket, mert nagyon kifogytunk belőle. Vannak idős és beteg kutyusaink, akik sajnos a száraztápot nem tudják már megrágni és nekik konzervet (+rizst vagy egy kis húst főzünk) adunk.”

A kutyák rehabilitációjával is foglalkozó EbÁrvaház védencei száraz tápban nem szenvednek hiányt, hála éppen a sok adományozónak, csak a konzervkészletük csökkent nagyon le. Az egyik gondozó lapunknak elmondta, hogy az egyik vese- és májbetegségben szenvedő kutyusuk számára megfelelő konzerv ára 1000 forint fölött kezdődik. És ő csak az egyik beteg, sok szívférges védencük is lett. Persze főznek is rendszeresen a kutyusoknak, de kérik, ha tud valaki, segítsen az árva ebeken, akár jó minőségű (magas hústartalmú) konzervekkel, akár pénzadománnyal. Több információ az adománygyűjtésről az EbÁrvaház közösségi oldalán található.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email