22_03_29_erdmost_nincskep

Üresek az óvodák

22_03_29_erdmost_nincskep

Üresek az óvodák

Rendkívüli szünet van hétfőtől az érdi óvodákban és bölcsődékben. A szülők nem élnek a felügyelet lehetőségével: sok érdi óvodában egyáltalán nincs gyerek, máshol a háromszázötvenből négyet vittek be ma reggel – értesültünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László polgármester hétfőtől rendkívüli szünetet rendelt el az érdi óvodákban és bölcsődékben. Március 16-én és 17-én rendkívül indokolt esetben, kizárólag akkor, ha az elhelyezésről a szülő gondoskodni nem tud, az az intézmény, amelyet eddig is látogattak, fogadja a gyermeket. Szerdától teljesen bezárnak az önkormányzati bölcsődék, óvodák.

– Hétfőn nagyon kevesen éltek a felügyelet lehetőségével. A Szivárvány óvodában a háromszázötven gyerekből négy van bent, a Tusculanum, illetve a Meseház óvodában pedig senki. Az Erdőszéle és a Kisfenyves óvodákban egy-egy gyermek van. A szülők láthatóan megpróbálják otthon tartani a kicsiket – mondta érdeklődésünkre Vincze Beáta, a Szivárvány óvoda vezetője, akitől azt is megkérdeztük, hogy az óvodapedagógusok hogyan dolgoznak mostantól.

– Azok a kollégák, akiknek nagyobb gyermekeik vannak, ma még bejöttek dolgozni, a saját műszakjukban. Hogy hogyan tovább, az ma, illetve holnap dől el – mondta az intézményvezető. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email