22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírus: a labdarúgóbajnokságokat is felfüggesztik

22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírus: a labdarúgóbajnokságokat is felfüggesztik

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) is úgy határozott, az utánpótlásbajnokságok után a felnőtt pontvadászatokat is felfüggeszti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A koronavírus járvány terjedésének megfékezése érdekében március 11-én rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet rendelt el a magyar kormány. Ezzel együtt elrendelték, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb létszámú kültéri rendezvényeket megtiltják. Ezután a sportági szövetségek java része zárt kapus találkozók rendezéséről határozott – így az Érdi VSE labdarúgói is nézők nélkül léptek pályára a Mol Fehérvár FC II elleni NB III-as bajnokin. Időközben az iskolák bezárásával összhangban az MLSZ úgy döntött, felfüggeszti az U19-es vagy annál fiatalabb korosztályok küzdelmeit is.

Március 16-án, hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára, Vági Márton levélben jelezte a klubok számára, hogy a hatósági döntésekkel párhuzamosan az összes szervezett versenyprogramját visszavonásig felfüggeszti, így a felnőtt férfi és női nagypályás, illetve férfi és női futsalbajnokságok mérkőzéseit elhalasztják. Emellett a felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt – áll a főtitkári levélben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email