22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: halasztva az olimpiai és Eb-selejtező is

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: halasztva az olimpiai és Eb-selejtező is

A koronavírus járvány miatt eredetileg zárt kapuk mögött rendezték volna meg a magyar női kézilabda-válogatott olimpiai és Európa-bajnoki selejtezőit, ám a kialakult helyzet miatt végül mindkét eseményt elhalasztották.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A március 25-én, Érden rendezendő Magyarország–Montenegró mérkőzés kapcsán előbb arról szóltak a hírek, hogy a találkozót elhalasztják, majd később úgy döntöttek, hogy zárt kapus lesz. Ezután viszont az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) úgy határozott, április 12-ig minden versenysorozatot felfüggeszt, így az Európa-bajnoki selejtező érdi és niksicsi mérkőzésére is későbbi időpontban kerül sor.

A március 20. és 22. között Magyarország mellett Oroszország, Szerbia és Kazahsztán részvételével rendezendő győri olimpiai kvalifikációs selejtezőtorna esetében is eredetileg úgy határoztak, hogy nézők nélkül rendezik meg, ám a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) is változtatott, s közölte, nem tartják meg az eseményt. Az IHF 2020 júniusát jelölte meg a selejtező lehetséges időpontjaként.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email