22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Próbáljuk a külső körülményeket a pályán kívül hagyni”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Próbáljuk a külső körülményeket a pályán kívül hagyni”

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében március 14-én, 14.30-kor zárt kapuk mögött kerül sor az Érdi VSE MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésére a bajnokság 19. fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítik!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Noha nyert, nem kezdte jól a tavaszi idényt a listavezető Érdi VSE, amely a Pápai Perutz FC elleni 2–1-es idegenbeli győzelem után a 19. fordulóban a tizennegyedik helyezett MOL Fehérvár FC II-t fogadja.

A Fejér megyeiek a szezon eddigi tizennyolc találkozója közül csupán hármat tudtak megnyerni, a Balatonlellét otthon (3–2) és idegenben (0–3), a BKV Előrét hazai pályán győzték le (2–1). Azonban a Fehérvár II-t sem szabad félvállról venni, hiszen csupán hétszer kapott ki nyolc döntetlen mellett. A tavaszi nyitófordulóban Tímár Krisztián együttese Székesfehérváron játszott 1–1-es döntetlent a VLS Veszprémmel, ezzel ötmeccses veretlenségi szériában van (két győzelem, három döntetlen).

A fehérvári fiataloknál nem voltak nagy változások a télen, hiszen csak két játékos távozott: Ódor Máté Szegedre, Tajti Bálint Gyöngyösre igazolt. Azonban – második csapat lévén – sok múlhat azon, hogy az NB I-es első együttesből – amely a DVTK-t fogadja – hányan játszanak vissza.

Az Érdi VSE és a MOL Fehérvár FC II a bajnokság negyedik körében találkozott egymással, amikor a vendég érdiek Kollega Krisztián első félidő végén lőtt góljával győztek 1–0-ra. Az előző idényben Érden és Fehérváron is 2–1-re győzött Limperger Zsolt csapata, míg a 2017/2018-as szezonban hazai pályán 1–0-ra, idegenben 4–1-re nyertek Koós Gáborék.

– Végig edzettünk, természetesen mi is figyelemmel kísérjük a történéseket, de próbáljuk ezeket a külső körülményeket a pályán kívül hagyni arra a kilencven percre – mondta a koronavírus járvány terjedésének az Érdi VSE-re gyakorolt hatásáról a csapat vezetőedzője, Limperger Zsolt. – Az biztos, hogy ők is próbálnak focizni, nekünk fontos lesz, hogyan tudunk alkalmazkodni a pálya minőségéhez, de ez nem azért van, mert nem dolgoznak a pályamunkások, hanem ez az időszak sajnos ezzel jár. Természetesen igyekszünk a saját játékunkat játszani, sérültünk nincs, szóval jó kezdővel tudunk kiállni – tette hozzá.

A március 14-én, 14.30-kor kezdődő Érdi VSE–MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzést Szommer Attila vezeti, segítői Kövér Tamás és Kovács Zoltán lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
03.14., 14.30, zárt kapu:
Érdi VSE–MOL Fehérvár FC II

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email