22_03_29_erdmost_nincskep

Még nem tudni, kik lesznek az alpolgármesterek

22_03_29_erdmost_nincskep

Még nem tudni, kik lesznek az alpolgármesterek

Csőzik László október 23-án átvette megbízólevelét, 24-én pedig megtörtént az átadás-átvétel a hivatalban. Az alakuló közgyűlést november 5-én, kedden tartják, amikor megválasztják az új alpolgármestereket és megtörténik a képviselők eskütétele is - mondta el az új polgármester az Érd TV műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Pillanatnyilag a jelölőszervezetek között folyik az egyeztetés. Kilenc párt, illetve közéleti egyesület jelöltjei vannak bent a mi szövetségünkben, teljes az egység, de ez tárgyalások függvénye, hogy kiből lesz alpolgármester. A tárgyalások attól is függnek, hogy ki mennyire kompetens, kinek a jelölőszervezetének milyen igényei vannak. Én rátermett embereket szeretnék behozni ezekre a funkciókra. A következő városvezetés egy jóval fiatalabb városvezetés lesz – hangsúlyozta Csőzik László.

A polgármester azt is hozzátette, hogy ebben a ciklusban a pénzügyi ellenőrző bizottság elnökét a jelenlegi ellenzék, vagyis a Fidesz jelölheti majd, hogy meglegyen a kontroll funkció, a városvezetés ellenőrzése.

Az Érd TV műsorában szó esett még a zöldjárat kérdéséről, melynek kapcsán Csőzik László elmondta, hogy szeretnék, ha az avarégetést mellőznék az emberek, ezért több zöldjáratot indítanának.

A csatornapénzekről is beszélt az új polgármester, mint mondta, még ebben a ciklusban vissza fogják adni az embereknek. 

– Ennek a kidolgozása egy nagyon nagy projekt, amit még ebben az évben szeretnék elindítani. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenkinek a bankszámláján ott fog landolni még idén a 250 ezer forint, de az a komoly és felelősségteljes munka, ami ide elvezet, az még ebben az évben elindul. Ez egy olyan kampányígéret volt, amely úgy gondolom, hogy számított abban, hogy ilyen arányú győzelmet arattunk – tette hozzá Csőzik László.

Az Érd TV műsorát itt tekintheti meg:

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email