22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: győzelemmel zárt a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: győzelemmel zárt a Delta

Hazai környezetben három szettben győzött utolsó rájátszás-mérkőzésén a Delta RSE Érd női röplabdacsapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapszakasz során a Delta egyszer már három szettben legyőzte a Kalocsai SE-t, amely a rájátszás odavágóján szintén 3:0-ra múlta felül Dömötör-Mátrai Beáta lányait. A két csapat szezonbeli harmadik találkozójára a rájátszás utolsó körében, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban került sor.

A tabellán negyedik Deltának nem volt könnyű dolga az egy hellyel mögötte álló vendégekkel szemben, miután az első felvonás rendkívül kiélezett küzdelmet hozott, melyben az érdiek bizonyultak jobbnak négy ponttal (25:21).

Ezt követően a második játszma is hasonlóan szoros játékot hozott, de ebből is a vendéglátó jött ki jobban, 25:22-es szettgyőzelmével közel került a mérkőzés megnyeréséhez.

Tátrai Zsanették pedig sikeresen megtörték ellenfelüket, a harmadik – s mint utóbb kiderült, utolsó – játszmát viszonylag könnyedén, 25:10-re nyerték, ezzel győzelemmel zárták a bajnokságot.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás, utolsó forduló
Delta RSE Érd – Kalocsai SE 3:0 (21, 22, 10)
Delta RSE Érd: Baumann Flóra, Csörgi Evelin, Darvas Hanna, Flach Dóra, Gál Wanda, Hainzmann Rege, Jakab Boglárka, Laub Regina, Nagy Blanka, Tátrai Zsanett, Tombor Bori, Tombor Szonja, Végh Angéla. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email