22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – március 2-3.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – március 2-3.

Hat sportág a palettán. Megkezdi tavaszi szereplését az Érdi VSE labdarúgócsapata, Kalocsán javíthat a Delta, rájátszásban a pólósok, felkészülési baseball tornát rendeznek az érdiek Tárnokon, tizennyolc tollaslabdázó küzd meg a diákolimpiai országos döntőbe jutásért, háromszáz fős akrobatikus rock’n’roll verseny az ÉRD Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS
Végre! Hosszas várakozás után március 3-án, 14.30-tól folytatódnak az NB III Nyugati csoportjának küzdelmei, amikor a 17. fordulóban az Érdi VSE a THSE-Szabadkikötőt látja vendégül. Részletes beharangozó ide kattintva érhető el!

NB III, Nyugati csoport, 17. forduló
03.03., 14.30:
Érdi VSE–THSE-Szabadkikötő

RÖPLABDA
Kalocsán javíthat a Delta. Az elmúlt fordulóban kiélezett, ugyanakkor fordulatokkal tarkított ötszettes mérkőzésen szenvedett 3:2-es vereséget a Herculestől a Delta RSE Érd NB II-es női röplabda csapata. A Közép-csoport rájátszásában Dömötör-Mátrai Beáta együttese a tabella ötödik helyén, azaz egy hellyel az érdiek mögött álló Kalocsai SE vendégeként folytatja szereplését március 2-án, délelőtt 11 órától.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás
03.02., 11.00:
Kalocsai SE–Delta RSE Érd

VÍZILABDA
Elkezdik és folytatják. A Budapesti Honvéd SE érdi szakosztályának két korosztályos egysége méreti meg magát a hétvégén saját bajnokságának rájátszásában. A budapesti bajnokságban szereplő serdülő együttes március 2-án az A-csoport nyitó körében a Nyéki Imre uszodában az FTC-vel csap össze, míg a 2006-os korosztály a C-csoport második fordulójában, a Népligetben találkozik a Győrrel.

Budapesti Serdülő Bajnokság, Rájátszás, A-csoport, 1. forduló, Nyéki Imre uszoda
03.02., 13.00:
BHSE–FTC-Telekom

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2006, Rájátszás, C-csoport, 2. forduló, Népliget
03.02., 14.00:
Győri VSE–BHSE

BASEBALL
Teremtornát rendez Tárnokon az Érdi Baseball Team. A bajnoki szezon megkezdése előtt az U15-ös korosztály számára tart nemzetközi tornát az egyesület, ahol az Érdi Pirates és az Érd Dodgers mellett az Újvidék, a Varasd, a Reds és a Szentendre együttesei vesznek részt. A Tárnoki Katlanban rendezendő esemény küzdelmei délelőtt 10 órakor kezdődnek, a döntő pedig 16 órakor.

TOLLASLABDA
Március 2-án Cegléden rendezik a tollaslabdázók diákolimpiájának Észak-Magyarországi területi döntőjét, ahol az Érdi VSE tizennyolc sportolója ragad ütőt. A viadalon a B-kategóriában hat korcsoportban mérik össze tudásukat a gyermekek, s kategóriánként az első négy-négy helyezett indulási jogot szerez a március 29-31. között Vácon rendezett országos döntőre.

Az érdi indulók
I. korcsoport: Dancs Olivér (Batthyány Sportiskolai Általános Iskola); Dudás Vanessza (Batthyány), Bíró Ajsa (Batthyány)
II. kcs.: Borbás Dávid (Batthyány), Kovács Marcell (Batthyány), Tóth Milán (Batthyány)
III. kcs.: Horváth Levente (Batthyány), Nikolics Balázs (Batthyány), Flórián Bence (Batthyány); Fekete Tímea (Batthyány)
IV. kcs.: Harmos Márton (Vörösmarty Mihály Gimnázium), Nikolics Dominik (Batthyány), Nika Roland (Batthyány), Flórián Tamás (VMG); Villás Vivien (Batthyány), Csányi Zoé (Batthyány)
V. kcs.: Perényi Zsófia (Százhalombattai Széchenyi István Szakgimnázium és Gimnázium), Bugyenszki Adrienn (ÉSZC Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola)

AKROBATIKUS ROCK’N’ROLL
Akrobatikus rock and roll versenyt rendeznek az Érd Arénában szombaton. A délelőtt 10 órakor kezdődő Masters Kupán mintegy háromszáz óvodás és iskolás mutatja meg tudását. Először a kupa történetében nem csak a szomszédos településekről, hanem Szegedről és Szigetszentmiklósról is várhatóak fellépők.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email