22_03_29_erdmost_nincskep

Nemsokára becsengetnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Nemsokára becsengetnek

Hétfőtől búcsút vehetünk a későn kelős hétköznapoktól, a kicsit felborult napirendtől, az agyzsibbasztó semmittevéstől, az össze-vissza nasizástól. Hogyan készítsük fel a gyereket és magunkat is a tanévkezdésre, hogy minél kevesebb nyűggel járjon? Petrus Márta ad ehhez pár tanácsot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az egyik legfontosabb a 4+2 gyermekes érdi családanya, coach, blogger, író szerint, hogy még idejében kezdjünk el visszatérni a korán fekvéshez és korán keléshez, hogy ne aludja végig az első hetet a gyerkőc az iskolapadban. Jöhet egy pár agyat megmozdító feladat vagy játék is, hogy kicsit bemelegítsük a csemeténk agytekervényeit mielőtt megint osztani-szoroznia kell majd az iskolában. Végül az étkezésről se feledkezzünk meg, hiszen a nyarat nagy eséllyel végignasizták gyermekeink, ideje visszaállni a napi ötszöri étkezés jól kitaposott medrébe.

Hogy még mi mindent tanácsol Petrus Márta a teljesítménykényszer leküzdésével, a különórákkal és szakkörökkel, valamint a meghitt családi együttlétekkel kapcsolatban, arról az Érd FM 101.3 Köztünk marad című műsorában beszélgettünk a coach-csal. Az interjút most itt is meghallgathatja:

 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email