22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Az ősz legnehezebb mérkőzése vár ránk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Az ősz legnehezebb mérkőzése vár ránk”

Az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában ismét az Ercsi úti Sporttelepen méreti meg magát a listavezető Érdi VSE. Szeptember elsején, 16 órától Kertész Ferencék a tabella kilencedik helyén tanyázó ESK Ménfőcsanakot látják vendégül!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem indult jól az új szezon a tavalyi újonc ESK Ménfőcsanak számára, hiszen az NB III Nyugati csoport 2019/2020-as kiírásának nyitányán ugyan nem kis bravúrt elérve győzött Weitner Ádám együttese Mosonmagyaróváron, ezt követően viszont hazai környezetben a BKV Előrével és a VLS Veszprémmel is 1–1-es döntetlent játszottak, míg Balatonlellén 2–0-s vereséget szenvedtek.

Az öt megszerzett ponttal a győriek jelenleg a tabella kilencedik helyét foglalják el. Azonban a társaságnak vélhetően még összébb kell érnie, hiszen a nyáron Visy Dániel, Kőris Krisztián, Fehérvári Martin és Androsch André is távozott, ellenben Szabó Tibor, Sánta András, Széles Andrsá, Kerékgyártó Dávid és Jakab Gábor is érkezett.

A Ménfőcsanak és az Érdi VSE tavaly találkoztak először, akkor Érden épp a Rába-partiak törték meg a házigazda veretlenségi sorozatát, amikor a hatodik fordulóban hátrányból fordítva győztek 2–1-re. Ezt követően azonban tavasszal már az érdiek örülhettek, akik Pál Szabolcs találatával gyűjtötték be a három pontot Győrben.

– Az ősz eddigi legnehezebb mérkőzése vár ránk szerintem. A Ménfőcsanak nagyjából egyben maradt, tavaly Érden pedig le is győztek minket 2–1-re, ez fűt minket, mert szeretnénk visszavágni. Igaz, hogy a tavaszi meccsen sikerült nyernünk, de ott is egy küzdelmes mérkőzést játszottunk. Az a kérdés, hány játékosra tudok számítani, mert elég sok a sérültünk. Vasárnap fog kiderülni, milyen szerkezetben játszunk – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember elsején, 16 órakor kezdődő Érdi VSE–ESK Ménfőcsanak mérkőzést Molnár Réka vezeti, segítői Szarvas László és Skover Péter lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
09.01., 16.00:
Érdi VSE–ESK Ménfőcsanak

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email