kramermeccse

Kivívta ellenfele tiszteletét Krämer Péter

kramermeccse

Kivívta ellenfele tiszteletét Krämer Péter

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tisztességesen helytállt múlt pénteken Krämer Péter profi ökölvívó az angliai Newcastleben, ahol szoros mérkőzésen 60–54-es pontozással szenvedett vereséget a 22 éves angol Mark Dickinsontól. A bokszoló az Érd FM 101.3 reggeli műsorában számolt be a meccsről és az angliai élményeiről.

Ellenfelét és a hazai közönséget is meglepte Krämer Péter, aki fél éven belül másodszor bokszolhatott az Egyesült Királyságban. A Newcastleben rendezett profi gálán Krämer Péter ugyan jó teljesítményt nyújtott és alaposan megnehezítette a fiatal angol ellenfele dolgát, hiszen végigment a hatmenetes mérkőzés, de a pontozóbírók mindegyik etapban az angolt látták jobban 10–9 arányban, így Krämer összesítésben 60–54-es pontozásos vereséget szenvedett.

A Bundáskenyérben az érdi bokszoló azt nyilatkozta, hogy péntek óta kétszer végignézte a meccset és véleménye szerint is jobb volt nála az angol srác, a negyedik és az ötödik menetben viszont magát látta jobbnak. Úgy érezte, azokat megnyerhette volna. Nagyon elégedett azzal, hogy meg tudta nehezíteni az ellenfele dolgát, szerinte kivívta Mark Dickinson tiszteletét, hiszen a meccs végén, amikor összeölelkeztek, a nyertes elismerően azt mondta neki: „Kemény srác vagy!”

Peti hozzátette azt is, hogy nagyon jó volt a felkészülése, visszatekintve csak azt csinálta volna másként, hogy az elejétől fogva támadóbban megy, de a visszajelzések alapján, ő is nyertesnek gondolja magát.

A beszélgetést itt tudja visszahallgatni!

A meccset pedig az Eurosport közvetítette, akik közel 10 éve nem sugározták magyar ökölvívó meccsét, ami külön elismerés Krämer Péternek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email