22_03_29_erdmost_nincskep

Januárban folytatódik az oltakozás a Romicsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Januárban folytatódik az oltakozás a Romicsban

Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában arról számolt be, hogy januártól továbbra is vállalják azt, hogy intézményükben oltás szerveznek, azonban nem hétvégén, hanem munkanapok lehet majd felvenni a harmadik oltást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bárány Zsolt elmondta, hogy továbbra is csak harmadik oltást adnak be és csak a Pfizert, majd hozzátette, hogy továbbra is csak időpontra lehet érkezni. Kiemelte, hogy januártól nem hétvégén, hanem munkanapokon, szerdán és csütörtökön oltanak majd, reggel 8-tól este 7 óráig várják az oltakozni vágyókat. Hangsúlyozta azt is, hogy hetente így is több mint 300 lakost tudnak beoltani.  Fontosnak tartotta ismét megemlíteni, hogy a hozzájáruló nyilatkozatot lehetőleg kitöltve vigyék magukkal a páciensek.

Az időpontfoglalási rendszerben mindig három hétre előre lehet látni az időpontokat, már most vannak foglalások január 5-re.  Az időpontot mindenképpen mondja le a Romics központi telefonszámán, vagy a titkarsag@erdirendelo.hu email címen az, aki nem tud elmenni a lefoglalt időpontra, ugyanis e tekintetben nagyon rosszak a tapasztalatok, több mint 10%-a nem ment el és nem is mondta le az időpontját.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email