22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hosszabbított Felcsúton az Érden nevelkedő U-válogatott középpályás

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hosszabbított Felcsúton az Érden nevelkedő U-válogatott középpályás

2024-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémia FC-vel az együttes Érden nevelkedő utánpótlás-válogatott labdarúgója, Posztobányi Patrik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a Puskás Akadémia honlapján ismertette, Posztobányi Patrik további három évig a PAFC játékosa lesz. A 19 éves, sokszoros utánpótlás-válogatott középpályás nyolc éve erősíti a felcsútiakat, ahová még U14-es játékosként igazolt az érdi Fogócska SE-től, ahová pedig az Érdi VSE-től igazolt.

Posztobányi 2019-ben az Európa-bajnokságon ötödik helyen végző U17-es válogatott csapatkapitánya volt, az Eb mellett pedig a brazíliai korosztályos világbajnokságon is részt vett.

A középpályás fiatal kora ellenére már 17 évesen bemutatkozott az NB III-ban, ahol 11 mérkőzésen lépett pályára, az előző 2020/21-es idényt az NB II-es Csákvárnál töltötte, ahol 28 bajnokin lépett pályára.

Az új idényben eddig kétszer nevezték a Puskás Akadémia NB I-es csapatába, de még nem tudott debütálni, viszont a kooperációs szerződésnek köszönhetően a Csákvár színeiben is játszhat, illetve a harmadosztályú PAFC II-ben is már három meccs van mögötte.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email