22_03_29_erdmost_nincskep

Megvannak a legszebb érdi porták

22_03_29_erdmost_nincskep

Megvannak a legszebb érdi porták

Érd „Virágzó érdi porta” elnevezéssel, elismerő címet alapított a település kulturált lakókörnyezetének kialakítása, az esztétikus zöldfelületek számának növelése és gondozása érdekében tett lakossági tevékenységek elismerésére. A legszebb kerteket az augusztus 20-ai ünnepségen jutalmazták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A díjra 4 kategóriában lehetett pályázni. Sok pályázat érkezett  bizonyítva ezzel hogy Érd valóban kertváros és lakóinak fontos a saját illetve lakókörnyezetük zöldterületinek gondozása és szépítése. Méltó hagyomány megteremtésének érdekében a kategóriák szigorú szabályokkal kerültek kiírásra, bár szebbnél szebb kertek pályáztak, de sajnos nem minden esetben feletek meg a kiírásnak, így több kategóriában nem került kiosztásra minden helyezés.

A Virágzó érdi porta kategóriában azok nevezhettek, akiknek az ingatlanja harmonikusan illeszkedik a környezetbe, az épület és környéke rendezett, a kertben dísznövény, fűszernövény és konyhakert is megtalálható. A fő szempont a rendezettség, az esztétikum volt.

A Virágzó érdi porta kategória nyertesei:

I.    helyezett: Faragó Ilona, 
II.    helyezett: Cserjés-Kopándi Ildikó, 
III.    helyezett: Sorbán Zoltán 

A Bőtermő érdi konyhakert kategóriában nevezni abban az esetben lehetett, ha a kertben gyümölcsöst vagy egyéb fűszer- és haszonnövényeket telepítettek.

A Bőtermő érdi konyhakert kategória nyertesi:

Gyulavári Lajos és Korenkó Andrea

A Legszebb utcafront elismerést az kaphatta, aki olyan külső környezetet alakított ki, ami hozzájárul a városkép javításához.

A Legszebb utcafront kategória nyertese:

Kertész Nikolett

A Legszebb érdi erkély vagy terasz kategóriában elsősorban azok nevezését vártuk, akiknek társasházi, lakótelepi, sorházi erkélye vagy terasza van, amely kimagaslóan szép és esztétikus.

A Legszebb érdi erkély kategória nyertese:

Kónya Jánosné

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email