ingatlanbalhé

Érdi ingatlanbalhé: most az ácsokat fenyegették meg

ingatlanbalhé

Érdi ingatlanbalhé: most az ácsokat fenyegették meg

Újabb fejezetéhez érkezett a parkvárosi ház kapcsán kirobbant balhé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mivel egy ideje már nem jöttek újabb hírek, így azt is gondolhattuk, elcsendesedett a konfliktus, amivel néhány hónapja több cikkben is foglalkoztunk. Pedig nem, ugyanis Szabó Károly érdi vállalkozót továbbra is folyamatosan fenyegeti N. László és családja, írta meg a napokban a Budapest és Környéke hírportál a Blikkre hivatkozva.

Ismeretes, Szabó még másfél éve, közel 200 millió forintért vett egy házat Érd felső-parkvárosi részen, amiben – az ő engedélyével – néhány hónapig még ott maradhatott a régi tulajdonos. A bajok akkor kezdődtek, amikor a család a kiköltözés többszörösen meghosszabbított határidejét követően sem akart távozni.

N. Lászlóék először elérhetetlenné váltak, majd amikor Szabó Károly megjelent a háznál, akkor erőszakkal kergették el onnan. A vállalkozó persze nem hagyta magát, és végül sikerült elérnie, hogy a házfoglalóvá vált egykori tulajok távozzanak. Konkrétan elmenekültek, így Károly végre beléphetett a saját ingatlanába.

Ahogy mi és mások is megírták, a ház még ezután is tartogatott meglepetéseket. Például úgy tűnt, a korábbi lakók lopták az áramot, a ház széfjében pedig titokzatos külföldi iratokra, illetve egy zacskó kábítószer gyanús anyagra leltek. De az sem volt mindennapi, hogy az épületből a birtokbavételt követően egy hajléktalan férfi és egy nagyon rossz állapotban lévő kutya is előkerült.

Arról már nem is beszélve, hogy időközben N. Lászlóékról kiderült, hogy egy könnyűszerkezetes készházzal egy másik családot is megkárosítottak.

Károlyra visszatérve, a férfi akár gondolhatta, már túl van a nehezén, de N. László a közelmúltban ismét megjelent a parkvárosi ház előtt, és ezúttal a családtagjait, valamint a tető felújításán dolgozó munkásokat fenyegette meg életveszélyesen, akik állítólag annyira megijedtek, hogy csak a rendőrség megjelenésével mertek lejönni a tetőről, és még a másnapi munkakezdéskor is hatóság segítségét kérték.

A hivatkozott cikk szerint a fenyegetőző, egykori tulajt rokoni szálak fűzik olyan ercsi és enyingi családokhoz, akiknek a lelkén már több súlyos bűncselekmény is szárad. Mint például a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolása, vagy épp az a lövöldözés, ami Ercsiben történt nemrég.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email