lakastuzdevaiutcaKJ

Az otthon felejtett pénztárca mentette meg a fiú életét

lakastuzdevaiutcaKJ

Az otthon felejtett pénztárca mentette meg a fiú életét

Hazaugrott pénzért az édesanya, a lakás ekkor már lángokban állt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Százhúsz négyzetméteres családi házban csaptak fel a lángok hétfő reggel a Dévai utcában. Hogy nem történt nagyobb tragédia, az a véletlennek köszönhető.

Az ott lakó hölgy reggel úgy indult el, hogy otthon felejtette a pénztárcáját. Hazaszaladt érte, észrevette a tüzet, és riasztotta a tűzoltókat.

A törökbálinti és érdi lánglovagok idejében megfékezték a tüzet, és kihozták az asszony fiát, aki odabent aludt. Információink szerint a fiú könnyebb sérülést szenvedett.

Képeink a tulajdonos engedélyével készültek

A katasztrófavédelemtől kapott információink szerint a tűz az épület alsó szintjén keletkezett. Az érdi és a törökbálinti tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk a lángok továbbterjedését.

Hogy mi okozta a tüzet, azt még nem tudni, de valószínűsíthető, hogy nem kéménytűzről van szó. Ugyanakkor érdemes felhívni mindazok figyelmét, akik fával fűtenek, hogy a kéményeket és a tüzelőberendezéseket érdemes átvizsgáltatni még a fűtési szezon beállta előtt, hiszen a lakástüzek jelentős részét ezek meghibásodása, vagy az eldugult, rosszul szellőző kémények okozzák (részletesen erről itt írtunk).

Az éventkénti ellenőrzés magánszemélyek esetén díjmentes, a katasztrófavédelemnél online megrendelhető ezen a honlapon.

A képek a tulajdonos engedélyével készültek/Fotó: Kling József

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email