240828-erdivse

Kiütötte ellenfelét az Érdi VSE futballcsapata

240828-erdivse

Kiütötte ellenfelét az Érdi VSE futballcsapata

Gólparádét rendeztek labdarúgóink a szombathelyi arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagyszerű játéknapon van túl az Érdi VSE az NB III-as labdarúgó-bajnokság Észak-Nyugati Csoportban. Domján Attila vezetőedző alakulata a Szombathelyi MÁV Haladás VSE vendége volt a 11. fordulóban és kiütéses, 7-1-es sikert aratott felette.

A találkozó első góljára mindössze tizenegy percet kellett várni: Juhász Botond Ferenc által került előnybe a VSE. A 22. percben Loboda Lőrinc megduplázta az előnyt, majd egy perccel később szépített a vendéglátó Fehér Dánielnek köszönhetően. Egyenlítés helyett azonban újabb két érdi gól következett, ráadásul gyors egymás után. A 28. minutumban Pintér Nikolasz első, a 29-ben pedig Loboda Lőrinc második gólját jegyezte.

4-1-es vendég vezetéssel cseréltek térfelet a csapatok, de a játék képe a folytatásban sem változott. Az 52. percben Farkas Bálint, a 73-ban Morvai Milán, míg a 86-ban Kárász Krisztián is bevette a Hali kapuját, kialakítva a 7-1-es érdi diadalt hozó végeredményt.

„Talán, ha szezononként egy-egy ilyen mérkőzés van, amikor minden összejön egy csapatnak. Mi ezen most túlvagyunk. Az első pillanattól mindenki remekül játszott és végig fenntartottuk a fókuszt. Ilyenkor nem is kell nagyon értékelni, csak gratulálni a csapatnak!“

— értékelt Domján Attila, az Érdi VSE vezetőedzője a klub honlapjának.

Labdarúgó NB III Észak-Nyugati csoport, 11. forfuló
Szombathelyi MÁV Haladás VSE – Érdi VSE 1-7 (1-4)
Érdi gólok: Juhász 11., Loboda 22., 29., Pintér 28., Farkas 52., Morvai 73., Kárász 86.)

A mostani sikernek köszönhetően az Érdi VSE feljött a tabella harmadik helyére. Mérlege hat győzelem, egy döntetlen és négy vereség, 19 szerzett pont. A következő, október 20-i játéknapon a Novák Ferenc Érdi Sportközpontban lép pályára a gárda. Ellenfele az ETO Akadémia lesz. A kezdési időpont 13 óra.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email