kutya_M7

Kutyát mentettek az M7-esen a rendőrök

kutya_M7

Kutyát mentettek az M7-esen a rendőrök

Törökbálintnál szökött fel az autópályára az eb, amelynek a megmentésénél az Érdi Civil Állatmentők is segédkeztek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Furcsa dolgok történnek az autópályák Pest vármegyei szakaszán, hiszen valamiért vonzóvá váltak az elkóborolt állatok számára. A minap például megvadult lovak vágtáztak az M5-ös Szeged felé vezető oldalán, a felhajtón, a Nagybani Piac magasságában. Az esetről készült felvétel tanúsága szerint gyakorlatilag a járművezetők lélekjelenlétén múlt, hogy nem torkollott tragédiába a szokatlan jelenet – írta meg a Vezess.

Néhány nappal később azonban az M7-es autópályán kellett sürgősen beavatkozni, amikor egy barna kutyus tűnt fel Érd és Törökbálint között, mintha csak egy extrém autópálya-túrára indult volna – számol be közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Szigeti László és Ács Tibor rendőr törzsőrmesterek a befogott kutyával

„Kalandos szökése azonban nemcsak az ő, hanem az autósok biztonságát is veszélyeztette, ezért kiérkező kollégáink gyorsan közbeléptek, szerencsére, még mielőtt komolyabb baj történt volna.”

– írják a bejegyzésben.

A rendőrök az Érdi Civil Állatmentőkkel együtt fogták be, majd azonnal pórázra kötötték a riadt ebet. Egy gyors chipbeolvasást követően a kutya gazdájának kilétére is fény derült, így haza tudták vinni az elkóborolt állatot.

fotó: BRFK Facebook-oldal

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email