Érdi VSE büntető

Szoros első félidő után hazai vereség a rangadón

Érdi VSE büntető

Szoros első félidő után hazai vereség a rangadón

A dobogós helyezettek csatáját a vendégek nyerték a harmadosztályú pontvadászatban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE a második, a Veszprém pedig a tabella harmadik helyéről vágott neki az NB III Észak-Nyugati csoport 10. fordulójának. A vasárnap délutáni összecsapáson hazai sikerben bíztak az érdi szurkolók, azonban ez nem jött össze.

Az első félidőben egyetlen gól sem született, inkább a védekezés működött mindkét oldalon, mintsem a támadás. A második játékrészben megtört a gólcsend, a Veszprém kétszer is betalált a pályaválasztó kapujába. A 65. percben büntetőhöz jutott a vendégcsapat, a megítélt tizenegyest pedig értékesítette is Tömösvári Bálint. Egyenlítés helyett négy perccel a rendes játékidő vége előtt Szabó Kornél is bevette Tóth Gábor kapuját, kialakítva a 2-0-s veszprémi győzelmet hozó végeredményt.

„Az első órában jól tartottuk magunkat, a mérkőzés kifejezetten jó iramú volt. A Veszprém minőségi cseréinek köszönhetően fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását, és sajnos összehoztunk egy buta büntetőt. Ma kevés veszélyt jelentettünk a kapura, így nem igazán volt benne a játékunkban a gól. Egy nagyon jó csapattól szenvedtünk vereséget, gratulálunk nekik!”

— értékelt Domján Attila vezetőedző az Érdi VSE hivatalos oldalának.

Labdarúgó NB III Észak-Nyugati csoport, 10. forduló
Érdi VSE – VSC 2015 Veszprém 0-2 (0-0)
Gólok: Tömösvári 65., Szabó K. 86.

Az Érdi VSE a bajnokság következő, 11. játéknapján a Szombathelyi MÁV Haladás VSE vendége lesz. A mérkőzést október 13-án 16 órától rendezik.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email