feszek_katica

Adjon egy pöttyöt a krízisbe került gyerekeknek!

feszek_katica

Adjon egy pöttyöt a krízisbe került gyerekeknek!

Különös támogatói akciót hirdetett a Fészek Gyermekvédő Egyesületet, aminek célja, hogy katicabogárrá változzon az egyesület új, piros autója.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az akció persze elsősorban nem esztétikai igényű, hanem, hogy az egyesület támogatókat szerezzen magának, árulta el az ÉrdMost kérdésére Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek otthonvezetője.

Mint megtudtuk, az egyesület nemrég új, a képeken is látható piros színű Suzuki Vitara márkájú autót vásárolt, amit a gondozásukban lévő gyerekek azonnal elneveztek katicabogárnak.

Ebből pedig az új jótékonysági megmozdulás ötlete is megszületett. Lényege, hogy aki egy bizonyos összeggel segíti a Fészek munkáját, annak a neve egy pöttyön megjelenik az új kocsin, ami így, a remények szerint szép lassan úgy fog majd kinézni, mint egy katicabogár.

Az otthonvezető elmondta, az évek során rengetegen voltak, akik kisebb-nagyobb pénzeket adományoztak nekik – vagy épp más módokon segítették őket, – most viszont kifejezetten olyanokat várnak, akik komolyabb összegekkel is szívesen hozzájárulnának a tevékenységükhöz.

Konkrétan olyan cégek és magánszemélyek jelentkezésére számítanak, akik legalább 500 ezer forinttal támogatnák a bajba jutott gyermekek, illetve családjaik megsegítésére létrejött egyesületet.

Nyitrai-Hell Szilvia elmondta, ahogy a mifelénk elterjedt katicabogárnak hét pöttye van, úgy ők is hét, egyenként 20 centiméter átmérőjű „támogatói” pöttyöt szeretnének elhelyezni az autón. Aztán ha úgy alakul, hogy hétnél többen is jelentkeznek, akkor majd elgondolkodnak a további pöttyökön is, tette hozzá mosolyogva.

Az akcióból befolyt összeget egyébként olyan, hétköznapinak mondható dolgokra költenék, mint hogy gyümölcsöt vásároljanak a gondozásukba került gyerekeknek, vagy el tudják őket vinni egy fürdőbe, de akkor is jó helyre menne a pénz, ha az egyesület épületének karbantartására költenék, fogalmazott az otthonvezető.

A leendő támogatók az alábbi elérhetőségek valamelyikén vehetik fel a kapcsolatot a gyermekotthonnal, illetve kaphatnak bővebb információt.

Telefonszám: 06-23-375-843

E-mail: info@feszekegyesulet.hu

Fotó: Fészek Gyermekvédő Egyesület

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email